Pidin näköjään tommosen vapputauon tässä. Noh, toivottavasti kelpuutatte / kelpuutan itsekään syyksi sitä, että olin Jyrin kanssa koko vapun, ja niin. Ei vaan tullu semmoi fiilis että haluisin äkkiä koneelle kirjailemaan.

Lyhyesti itse vapusta. Torstaina menin koulun jälkeen Jyväskylään, käytiin Jyrin isällä ja sit siitä kaupan kautta Kirkkopuistoon. Siellä odottelikin isoveli ja lauma sen kavereita. Siihen siis parkkeerasimme ehkä kahdeksan aikaan, ja siinä sit oltiinkin johonkin kahteentoista. Kyllä, niin aikasin lopetettiin ilta. No mutta, siinä vähän sattu ja tapahtu.. Mulla oli päässä semmone sulone tiara, mut tietty hukkasin sen ennen kun ehdin kuvaa ottaa..

Perjantaina vappu jatkui, ja sama lössi joka oli seuranamme Kirkkopuistossa, tuli meille. Tarkoitus oli vain aloitella ja grillailla meillä, jatkaen sitten taas Kirkkopuistoon, mutta poikien mielestä parempi idea oli loppujen lopuksi jäädä yksinkertaisesti meille. Sinäkin iltana tuli jotenkin outo olo, väsytti jo hirveen aikasin ja päätä särki. Ja paleli. :/ Joten mentiin joskus öö.. kymmenen, yhdentoista aikaan jo nukkumaan.

Lauantaina sain hyvän idean; teempä safkaa! Tosin meillä ei ollut mitään aineksia eikä kukaan ollut halukas lähtemään kauppaan joten toinen kuningasidea; Jyri, mennään PYÖRILLÄ! Meiltä kaupan pihaan on siis jotain viiden ja kuuden kilometrin välillä. No innostuttiin sitten vähän siihen kesäilman ja pyöräilyn yhdistelmään ja käytiin kaupassa, Satamakioskilla jäätelöllä (jonka terassilla istuikin isoveljeni kavereineen, niistä ei vaan pääse eroon), sataman nurtsilla hengailemassa ja Jyrin isosiskolla. Pyöräilyä tuli yhteensä noin 15 km, joten kyllä oli eilen perslihakset hellänä, kun taas istahdin pyörän selkään.

Niin tosiaan, sunnuntainakin tuli pyöräiltyä, mutta ei tosiaan niin pitkää matkaa vaan hädin tuskin kaksi kilometriä. Iski hirveä hinku uimaan, ja Jyrin vastusteluista huolimatta kävinkin uimassa. Ajettiin sis pyörillä rantaan, josta löytyy sauna ja melko pieni mökki. Jos siis joskus tulen puhumaan että "olin mökillä" tarkoitan sitä vajaan kilometrin talostamme sijaitsevaa pientä mökkiä. Siellä siis tällä kertaa tuli vaan uitua ja hengailtua koko päivä. Oli kyllä kivaa. :) Jyri jo sanokin että muutetaanko tänne, mut eipä me nyt ehkä kuitenkaan. Ilta ei sitten mennytkään niin hyvin, vaan pyörrytti, huimasi, oksetti ja ällötti koko illan ajan (otsikosta voitte päätellä mitä illalla myös tapahtui). Anssi tuli hakemaan Jyriä, mikä tuntu jotenkin niin pahalta, kun kuitenkin torstaista asti saanut olla sen seurassa.. No mutta kai mun täytyis totutella, 13.7. lähestyy aika vauhdilla...

Huoh. Nyt jatkan ennakkotehtävien parissa, joten kiitos ja heippa!

(Ja jos joku ihmettelee miten tuli näin pitkältä ajalta täysin kuvaton postaus, se johtuu täysin siitä että huomasin lauantaina kamerani olevan rikki.. En ole pitänyt sitä vappuna ollenkaan mukana, joten en sitten tiedä mistä tää johtuu. :/)