Heispan! Kello on kohta kolme, eli olen tässä vajaan tunnin pyörinyt kotona. Kävin koulun jälkeen paikallisessa kirjakaupassa, josta onnekseni löysin mustia papereita, sekä kartonkia. Täytyy päättää kumpaa haluan, ja sitten maanantaina käydä ostamassa.. :)

Kohta pitäis aloittaa perusteellinen kevätsiivous, ja mulla on nyt sellanen tilanne että se on pakko tehdä. Parempi näin, tulee kerralla ainaki tehtyä! Ja se syy tähän on, että isoveljeni kavereineen haluaa viettää iltansa juuri täällä mun huoneessa. Ja siihen taas syy on se, että isoveljen, Jeren, huone on heti porukoiden huoneen vieressä ja mun yläkerrassa, eli ne voi sitten rauhassa meluta herättämättä perhettä. Itsehän poistun illalla mökille, jonne tulee Jyri ja Sini yöksi, ehkä Mattikin. Käymään kuulemma on tulossa Elli ja Saana kuuden comenius-projektin takia Korpilahdella asustavan saksalaisen jätkän kanssa. Myös Tiian pyysin käymään, ja veikkaisin myös Jeren kavereineen pyörähtävän.

Odotan iltaa niin paljon! Sauna, uiminen, hyvää ruokaa ja juomaa, parasta seuraa. Oikeasti parasta seuraa, sillä.. No, ehkä ei tarvitse selitellä sitä, miksi poikaystäväni ja parhaat ystäväni on juuri parasta seuraa?

Kamerakin muuten toimii taas (tekniikan ihmelapsi on lempinimeni), mutta kuvia ette nyt saa nähdä, sillä sain sen toimimaan ihan äsken enkä nyt ehdi kuvailemaan. :) Huomenna varmaan tulee reilusti kuvia, tai sitten viimeistään sunnuntaina.

Nyt alan siivoamaan tätä sikolättiä, vois ottaa ennen ja jälkeen -kuvat!